Moderigtige jakker til vinteren

Moderigtige jakker til vinteren

I dagens indlæg på Jakkeronline kommer vi med en række bud på moderigtige jakker, der trender i vinteren 2017, samt start 2018. Der er mange rigtige fine styles i mellem, der forhandles på flere danske modesites. Læs med.

bomber jakke dame

Meget korte jakker

De meget korte jakker har været ekstremt populær. En tendens der allerede tog fart i efteråret 2017, men noget vi også ser gå over i vintersæsonen. Og faktisk – jo kortere jo bedre.

Man ser typisk en kort vinterjakke kombineret med en lang kjole, eller et par skniny Jeans/ Bukser. Typisk kommer disse jakker i noget materiale, som kan modstå regn og slud, der typisk er kendetegnene ved en skandinavisk vinter. Læder er derfor et oplagt produktionsvalg, hvilket vi også ser i størstedelen af modellerne.

Farverne varierer mellem rødligt brun, beige og mørkere/ sorte farver.

Bomber jakker

En absolut vinder blandt det brede publikum. En bomber jakke dame er velegnet til rigtig mange. Afhængig af hvordan man sammensætter sit outfit, vil det give lige nøjagtig den signalværdi man ønsker. Bomberjakke er også noget vi ser på herresiden, og trenden menes også at komme derfra.

Igen er læder og pels den typiske fabrikationsløsning under denne sæson.

Læderjakker hitter stadigvæk

Skindjakker produceres i massevis, og selvom denne type jakke for mange ofte indikerer en ensartet signalværdi, er det total forkert. Læderjakker kommer i masse af forskellige styles og muligheder – vi ser dem med knapper, lynlås, sten, ruskind og meget mere. Der er så mange detaljer på det man vil kategorisere på den traditionelle Biker jakke, som ikke længere er så traditionel og enkel.

Lækre parka jakker

I en 2017/2018 vinterkollektion kan man ikke undgå at nævne parkajakken. Det som man ser gå igen og igen på disse styles, er den sportslige stil, der giver et meget friskt udtryk.

Parka jakken må meget gerne sammensættes med ensartede accessoires, der giver det samlede look den røde tråd. Parka jakken er både til et feminint look, men også karrierekvinden der skal fremstå stilren og troværdig.

Der er et hav af forskellige muligheder, lige fra type, fabrikant, brand og stil.

powered by Typeform