Dæk dig ind til efteråret med disse 3 jakker

Dæk dig ind til efteråret med disse 3 jakker

Den første efterårsmåned er i gang og den står nu på regn og koldere temperaturer. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget – efteråret er den perfekte undskyldning til at købe en ny efterårsjakke.

 

Regnjakke

I Danmarks efterårsvejr er en regnjakke uundværlig. Regnjakken har et meget vigtigt formål – at holde dig tør. Men for at regnjakken kan holde dig tør, er det vigtigt at det er en god regnjakke. Nogle regnjakker kan nemlig ikke regnen ude, hvis det regner kraftigt, hvis fx syningerne på regnjakken er lavet dårlige.

Men spørgsmålet er, hvordan man finder en god regnjakke, der kan klare til det danske regnvejr. Først og fremmest skal du kigge efter om der står på jakken, at den er vandtæt. Det er også en god idé at kigge efter hvor stort et vandsøjletryk jakken kan holde til, da det har en væsentlig betydning for om jakken kan holde dig tør.

Du kan med fordel også tænke over, om du har brug for en jakke med god åndbarhed. Hvis du cykler meget, er det en rigtig god idé. Generelt er det bedst hvis din jakke har en høj åndbarhed, da det sikrer at det er rart at have jakken på i længere tid, uden at komme til at svede.

En sidste ting for at finde den helt rigtige regnjakke, er at syningerne på regnjakken er limet, eller sikret mod regn på en anden måde, fordi ellers kommer regnen bare ind, der hvor syningerne på jakken sidder.

 

En god frakke

Til de kolde dage, er det rart at have en lang frakke. En god frakke er fantastisk at have i efteråret, den varmer mere, end en kort jakke, og man ser samtidig godt ud med en lang frakke på. En frakke er samtidig også en god overgangsjakke fra den tyndere sommerjakke, og over til vinterjakke.

Når du skal kigge efter en frakke, til efteråret, gælder det om at kigge efter, at der er lidt varme i den, uden at det direkte er en vinterjakke. Du skal dog heller ikke vælge en alt for tynd frakke, da du hurtigt kan få brug for en frakke med lidt varme i til efterårets blæsevejr.

Med en god frakke er du klar til de første kolde og blæsende dag i efteråret. Så du kan gå ud og nyde de sidste solstråler, måske med en læder rygsæk på, så stilen bliver fuldendt.

Vinterjakke

Når vi nu er i gang med at snakke om jakker, varer det ikke længe, før du får brug for en vinterjakke. Det vigtigste for en vinterjakke er at den har god varme og er vandtæt. Men det gælder alligevel om at vælge den helt rigtig vinterjakke, da den skal være din bedste ven, igennem de kolde måneder.

Når du skal kigge efter din næste vinterjakke, er det første du skal kigge efter forret. En vinterjakke, er ikke en god jakke, hvis den ikke kan holde dig varm.

 

Med de 3 jakker, er du godt dækket ind til efteråret og starten af vinteren. Hvis du skal ud at lede efter din næste jakke, kan du med fordel kigge på nettet, da du ofte har et større udvalg der, end du har i butikkerne. Du kan fx kigge hos Fashionforest.

powered by Typeform