Sommerjakker

2117 of Sweden

2117 of Sweden

Denne gang har vi kigget nærmere på en vindjakke fra firmaet 2117 of Sweden. Det…

Hvad er en sommerjakke?

En sommerjakke er som navnet hentyder, en jakke du kan have på om sommeren. En sommerjakke bliver primært brugt til, at holde varmen når temperaturen svinger lidt for meget om sommeren, men den bliver også brugt utrolig meget til, at skabe nye outfits. Du vil faktisk ofte opleve, at især piger vælger, at tage mindre tøj på indenunder jakken for netop, at kunne gå med en sommerjakke uden, at svede.

En sommerjakke er ikke beregnet til forårs/efterås vejr. Her skal du op og have en decideret overgangsjakke der bedre kan modstå det skiftende vejr, samtidig med at den isolere dig bedre.

Hvilke krav skal du stille til en sommerjakke?

En sommerjakke er faktisk en af de nemmeste jakker, at købe da den ikke skal dække et så stort behov som f.eks. skijakken eller regnjakken. Den skal kunne holde dig en smule varm når du f.eks går i skyggen eller når vinden blæser, men ellers er det i store træk bare, at vælge en sommerjakke efter hvad du syntes er smart.

Det kan dog være smart, at finde en sommerjakke som ikke er for tung eller klodset, at bære rundt på. Vi har i Danmark et utrolig skiftende vejr, og du kan gå fra, at svede i det ene sekund til, at fryse i det næste. Så en let jakke der er nem, at bære rundt på, kan helt klart anbefales.

Vi har desværre også en kedelig tendens til, at få en del nedbør i løbet af sommeren, så hvis du ikke vil have en sjask våd jakke, kan det være meget smart, at finde en jakke i et materiale der er en smule vandafvisende.

Hvilke sommerjakker kan anbefales?

Jeg kan ikke fortælle dig hvilken sommerjakke du skal vælge, da de fleste sommerjakker i bund og grund er lige gode. Nogle er selvfølgelig lavet i bedre materialer end andre, men så længe du bare vælger en sommerjakke der passer godt sammen med resten af dit tøj, så kan du ikke gå galt i byen. Vi har skrevet om nogle sommerjakker øverst i artiklen, så måske du kan finde inspiration i dem.

Hvor kan jeg købe en god sommerjakke?

Du kan købe en sommerjakke i alle tøjbutikker, men vil du se et rigtig stort udvalg og spare nogle penge, så vil jeg anbefale dig, at kigge på de danske webshops hvor der kan være rigtig mange penge, at spare for dig. Jeg handler som oftest ved Zalando, da de har et kæmpe udvalg af tøj/jakker. Jeg kan anbefale dig, at kigge deres side igennem. De har nogle fantastiske produkter til helt fantastiske priser. Hvis du ikke er til online handel, så må du bare ud og prøve samtlige sommerjakker i din nærmeste tøjforretning. :-)

powered by Typeform