2117 of Sweden

2117 of Sweden

Denne gang har vi kigget nærmere på en vindjakke fra firmaet 2117 of Sweden. Det vil sige, at det i realiteten er både en Vindjakke, Sommerjakke og Regnjakke i en jakke.

2117 of sweden vindjakke

Læs mere om denne lækre vindjakke

Det svenske firma 2117 of Sweden er kendt for, at lave kvalitetstøj til udendørs/sportsaktiviteter, og denne jakke et netop en kvalitetsjakke fra 2117 of Sweden. Denne vind/sommer/regnjakke kan købes i fire forskellige farver: Hvid, Rød, Lilla og Sort. Den har fire store lommer i alt. To foran og to indeni. Jakken er lavet med en Tritech 8,3 membran som er en utrolig god membran som virkelig giver din krop lov til, at ånde uden, at tage vand ind. Især hvad åndbarheden angår er denne jakke i en liga for sig selv. Den har en åndbarhedsværdi på 3.000 gram/kvm/time!. De fleste jakker har den samme værdi med pr. døgn og ikke pr. time som denne har. Den kan holde til et vandsøjletryk på 8.000 mm hvilket er i den rigtig god ende. Hvad angår materialet, har 2117 of Sweden valgt, at lave den i 100% polyester.

Dette er en helt fænomenal sommer/vind/regnjakke som virkelig sætter sig godt om din krop og fremhæver dine former. En jakke der helt bestemt kan anbefales fra vores side.

 

powered by Typeform