Vinterjakker til de mindste – derfor er kvaliteten vigtig

Vinterjakker til de mindste – derfor er kvaliteten vigtig

Vinteren er over os, og kulden kan være bidende. Derfor er det vigtigt, at dit barn er godt pakket ind i en varm vinterjakke, og det er uanset om det blæser, regner eller om solen skinner. På trods af den store varme jakke, så skal børnene have lov til at lege frit iført vinterjakken. Der findes et vælg af vinterjakker til børn. Men nogle er af bedre kvalitet end andre. Du finder et udvalg af vinterjakker og andet baby- og børnetøj hos NatureBaby. Nature Baby sælger økologisk, organisk og miljøvenligt baby- og børnetøj samt baby- og børneudstyr.

Vinterjakken til dit barns behov

Dit barn bruger vinterjakken hver dag i vintermånederne – de ifører sig vinterjakken til hverdag og i weekenden, herunder når der gås ture, og når der leges. Når du vælger vinterjakke til dit barn, så vælg den jakke, der passer bedst til dit barns behov – skal der være mulighed for at tage hætten af? Skal jakken have lommer til vanter og hue? Skal jakken være vandafvisende?

Vinterjakker til børn skal kunne tåle, at der leges iført jakken dagen lang. Jakken skal derfor være behagelig at have på samt kunne klare en masse slid. Herudover er det en selvfølge, at vinterjakken er varm nok, når den danske vinterkulde for alvor rammer. Det er ligeledes vigtigt, at vinterjakkens materiale er åndbart, så dit barn føler sig tilpas i vinterjakken.

Størrelsen på vinterjakken

Når du vælger størrelse på dit barns vinterjakke, så kan du enten vælge at gå i de fysiske butikker og lade barnet prøve vinterjakkerne før købet. Men du kan også vælge at købe vinterjakker på nettet – her finder du en vejledende størrelsesguide på de forskellige webshops, som du kan tage udgangspunkt i. Som regel har de danske webshops gratis dag-til-dag levering og gratis retur på deres produkter. På nettet finder du som oftest også de mest fordelagtige priser og et større udvalg af vinterjakker end i de fysiske butikker.

Du kan med fordel købe vinterjakken til dit barn, så barnet har plads til at vokse, men pas på med at købe vinterjakken for stor, da en for stor jakke kan hæmme barnets bevægelsesfrihed. Som et lille tip, bør du altid skrive navn i dit barns vinterjakke inden barnet ankommer i sin nye vinterjakke til børnehaven eller vuggestuen. Det gør det nemmere for pædagoger og forældre at skelne imellem de forskellige børn og deres jakker.

Vask og tørring af vinterjakken

Hvis du sørger for at pleje vinterjakken, kan dit barn have glæde og gavn af vinterjakken i lang tid.

Læs altid vinterjakkens vaskeanvisning før vask – der kan være nogle særlige anvisninger markeret på jakken. Vask så lidt, som muligt, da vask slider på jakken. Når du vasker vinterjakken, så vend jakken på vrangen og lyn lynlåsen før vask. Dette vil gøre, at jakken slides mindre af lynlåsen. Brug altid flydende vaskemiddel og ikke vaskepulver. Vaskepulver kan sætte sig i stoffet og gøre vinterjakken mindre åndbar. Det er desuden muligt at købe vaskemiddel med imprægnering, som hjælper til at bibeholde den imprægnerende effekt. Efter imprægnering er der nogle producenter, der anbefaler, at du tørretumbler jakken, da tørretumbling kan være med til at fordele imprægneringen bedre. Brug ikke skyllemiddel ved vask af vinterjakken, da dette middel kan være med til at forringe kvaliteten af materialet. Hvis vinterjakken er lavet af materialet; polyester, bør den ikke tørre tumbles eller hænge i et tørreskab.

powered by Typeform