Ilse Jacobsen regnfrakke

Ilse Jacobsen regnfrakke

Den danske sko og jakke specialist, Ilse Jacobsen er blevet verdenskendt for hendes regnfrakke og gummistøvler.

Ilse Jacobsen Regnfrakke

Find en Ilse Jacobsen regnfrakke her

Vi er ikke så interesseret i gummistøvlerne, men er meget interesseret i at kigger nærmere på hendes utrolig populære regnfrakker.

Hvad gør Ilse Jacobsen regnfrakker så specielle?

Det er nemmest at forklare hvor god kvalitet Ilse Jacobsens produkter er, ved at fortæller en kort version af hendes historie.

Ilse Jacobsen startede i 1993 en skobutik i Hornbæk. Her havde hun et udvalg af 10 par sko. På trods af dette meget beskedne udvalg, blev hendes skobutik hurtigt en stor succes fordi produktet var af en helt anden kvalitet end man var vandt til. I dag er skobutikken vokset til en stor virksomhed med hovedkontor i det nordlige København, hvor Ilse Jacobsen beskæftigerer mere end 60 personer. I dag bliver der produceret sko, tøj og accessorices.

Det er de færreste produkter der er så gode, at de ville kunne holde en skobutik kørende med kun 10 eksemplarer. Det kræver virkelig at du har nogle kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Dette er netop hvad Ilse Jacobsen gør så godt. Hun laver kanon god produkter og sælger dem til en god pris.

Ilse Jacobsen regnfrakker er et rigtig godt eksempel på dette. På tilbud kan en Ilse Jacobsen regnfrakke købes fra 899,75 kroner og opefter. Vi er i den højere ende, men stadig inden for en rimelig pris af hvad man vil give for en regnfrakke.

Ser vi på en Ilse Jacobsens regnfrakke er der ikke den mindste tvivl om, at du har fat i et produkt i en meget høj kvalitet. Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af, at teste en Ilse Jacobsen regnfrakke på gaden, men jeg har kigget på den i butikken og prøvet den på. Det er virkelig en fed jakke, hvor der er kælet for alle små detaljer. Sammenligner jeg mit førstehånds indtryk med de anmeldelser jeg har læst som Ilse Jacobsen regnfrakker, så er jeg ikke det mindste i tvivl om, at dette er min næste regnfrakke når min nuværende engang skal skiftes ud.

Du får virkelig en kanon god regnfrakke, der kan holde selv de vildeste danske regnskyl ude. Er du på udkig efter en Ilse Jacobsen regnfrakke bør du købe den på nettet, hvor du kan spare mange penge i forhold til i butikkerne. Prisen på nettet svinger fra 899,75 til 1.499,75 kroner.

Vil du se læse mere om Ilse Jacobsens regnfrakke kan du gøre dette gennem dette link:  http://Jakkeronline.dk/Ilse-jacobsen-regnfrakker

powered by Typeform