Sådan får du ryddet op i din garderobe

Sådan får du ryddet op i din garderobe

Er din garderobe kilde til frustration og mange tøjkriser? Så er det på tide, at du tager din garderobe seriøst og får ryddet ud i den. Med en grundig sortering af din garderobe, kan du bringe mere overskud og glæde ind i både din hverdag og din garderobe.

 

Start med en oprydning

 

Start med at rydde op i det tøj, som ikke er til at redde. Hulede tøj er aldrig charmerende, så ud med det. Gamle slidte trusser og striktrøjer som ligner en kæmpe nullermand, det skal også ud. Alt det tøj som du ikke kan passe, eller du har haft i flere år, uden at det har været ude af skabet. Det skal også ud. Pak alt det tøj væk, som ikke passer til sæsonen, dette skaber et hurtigt overblik over de stykker tøj, som du rent faktisk har til rådighed. Gør dig nogle tanker om, hvilken stil du ønsker og hvad der skal til, for at dette kan gå i opfyldelse. Dette er en overvejelse som du bør gøre dig, når du i fremtiden undgår at købe tøj, som du aldrig rigtig kommer til at holde af.

 

Vælg nyt med omhu

 

Når du nu har ryddet ud i garderoben, er der heldigvis også plads til nyt tøj. Når du køber nyt tøj, er det vigtigt at gør op med dig selv hvilket udtryk du ønsker. Tøj fra Nue Notes, har en enkel stil, som både er enkelt og feminint. Det betyder også at det er let at kombinere på kryds og tværs. Dette bidrager også til at skabe inspiration og en ny form for glæde omkring din garderobe. Ved at rydde op i sit tøjskab, giver det grobund for en og spændende garderobe, som hjælper dig, i stedet for at holde dig tilbage.

 

powered by Typeform