Only vinterjakker 2016

Only vinterjakker 2016

Jeg har siddet og forelsket mig i 3 Only vinterjakker som jeg tænkte jeg ville vise frem her på siden.

Only Vinterjakke – ONLKATE

Only vinterjakker til kvinder 2016Den første vinterjakke jeg har forelsket mig i, er denne smarte og lækre sag fra Onlys ONLKATE serie.

Denne jakke kan købes i 4 farver (sort, rød, mørke blå og sort/grøn). Jeg er personligt mest til den sorte da jeg ALTID kan bruge en sort jakke til mine outfits. En rød jakke kræver at man er lidt mere modig, hvilket jeg ikke kan påstå jeg er.

Denne vinterjakke fra Only er varm, uden at være faconløs. Den har nogle små, diskrete og feminine indsyninger omkring taljen, hvilket giver en rigtig god facon. Rundt om taljen har den også to snore der kan strammes yderligere sammen, hvis du kunne tænke dig en endnu stramme talje.

Ærmerne er dejlig lange, ligesom jakken er længere bag på end foran, en detalje som jeg vil lægge rigtig stor pris på.

Denne jakke er forret i hætten og rundt om kanten på hætten har den en dejlig blød pelskrave. Detil har den to store udvendige lommer der er store nok til at kunne rumme min pung og mobil.

Prisen for denne skønhed ligger på ca. 500 kr. hos Zalando.

Køb Only vinterjakken her

Only ONLDARMA vinterjakke

Only vinterjakker til kvinder 2016

Den næste vinterjakke i rækken er denne Only ONLDARMA vinterjakke, en super flot og elegant vinterjakke.

Det jeg elsker ved denne jakke er dens farve sammensætning, de to store udvendige lommer og de to lodrette lommer på brystet.

Jakken er lidt tætsiddende, men uden alt for meget facon, hvilket også betyder at den bedre kan holde dig varm, da der er plads til mere luft-isolering mellem dig og jakken.

Dette er ikke nogen super stor vinterjakke, men nærmere en elegant vinterjakke som nemt kan holde dig varm, mens du går rundt og shopper, sidder på café eller hygger med veninderne/kæresten.

Prisen for denne Only vinterjakke lyder på 450 kr.

Køb Only vinterjakken her

Only ONLBALANCE vinterjakke

Only vinterjakker til kvinder 2016Den tredje vinterjakke jeg har forelsket mig i er denne vinterjakke fra Onlys ONLBALANCE serie.

Denne vinterjakke kan købes i 5 farver (sort, hvid, brun, blå og karry/brun).

Jeg er desværre ikke blevet mere modig gennem dette indlæg, så jeg ville fortsat vælge en sort. Den hvide er dog også super flot.

Det jeg er helt vild med på denne jakke er dens mønster. De bredde striber på midten, afbrudt af de mindre striber i siderne, giver et meget slankt look, hvilket jeg selvfølgelig altid er interesseret i.

Ærmerne har en super god længde og længden på jakken passer lige med et par jeans, hvilket jeg godt kan lide.

Denne model kommer med en lækker hætte og en forret halskrave.

Udover dette har den to store udvendige lommer der kan rumme min store pung og min Iphone.

Denne vinterjakke kan købes hos Zalando for ca. 380 kr.

Køb Only vinterjakken her

Det var de tre ONLY vinterjakker jeg havde forelsket mig i. Jeg kunne godt tænke mig at høre din mening om disse jakker og evt. høre lidt om, hvilke vinterjakker du har forelsket dig fuldstændigt i?

powered by Typeform