Mangler du en stilet vinterjakke?

Det er ved at være sæsonskifte. Ovenpå en udmærket sommer, så begynder de koldere dage så småt at vise sig. Dermed er det også tid til at finde de varmere jakker frem. Det er her mange finder ud af, at den fra de sidste sæsoner godt kunne trænge til en udskiftning. Jagten på en vinterjakke kan være noget uoverskuelig. For hvad er vigtigt, så du kan holde varmen når kulden atter slår til?

For den kvalitetsbevidste

Går du meget op i god kvalitet, kan Rock And Blue anbefales. Det svenske mærke blev grundlagt i 1992, og har siden da produceret moderigtigt overtøj. Jakkerne er let figursyede, og har krave af pels. Jakkerne varierer fra en størrelse 34-48, og imødekommer derfor rigtig mange forskellige kvinder og deres former.

Hvid, brun, blå og sort er nogle, af de farver der kan vælges. Jakkerne kan både fås lange og i en kortere version. Der er en håndfuld modeller at vælge imellem, og alle til en super skarp pris.

Hvordan skal jakken vedligeholdes?

Generelt har alle vinterjakker brug for vedligeholdelse og pleje. Nogle har selvfølgelig brug for en ekstra kærlig hånd, sammenlignet med andre. Der er nogle forskellige faktorer der spiller ind for mængden af pleje:

  • Jakkens farve

  • Pels på kraven

  • Materialer

  • Anvendelse

Des lysere en farve jakken har, des mere sart er den. End hvid jakke skal vaskes oftere, end en sort skal. Har jakken en pels på kraven, så skal der også tages hensyn til denne. Læs på vaskeanvisningen om denne også må vaskes med jakken, og ved hvor mange grader.

Alle jakkerne har en vaskeanvisning eller en plejelabel. Har jakken fx andedun eller andre fjer, skal den i mange henseender vaskes ved 30 grader på et skåneprogram.

Skal du bruge jakken meget, kan en imprægnering varmt anbefales. Dette vil gøre jakken mere vandafvisende, og dermed vil det ikke synes så koldt.

powered by Typeform