Gør dig klar til vinteren: Sådan mindsker du kulden i hverdagen

Gør dig klar til vinteren: Sådan mindsker du kulden i hverdagen

Du har nu efterhånden vinket farvel til sommerens varme, og rundt om hjørnet står vinteren på lur, klar til at springe frem og isne hele landet. Det er aldrig rar at blive overrasket, når denne køling sker. Det gælder om at være klar på det omskiftelige vejr, ellers kommer du og dit immunforsvar til at fortryde det. De fleste bliver syge i transitionen mellem sommer og vinter, fordi man lige undervurderer, hvor koldt det er, eller fordi man ikke har købt ind til vinteren endnu. Snart skaber ånden damp, når du træder ud om morgenen for at tage på arbejde, og mørket har allerede kastet sig over landskabet, når du kører hjem for arbejdet. Du skal være klar på vinterens og kuldens indtog.

Når du skal klargøre til vinteren

Det gælder om at opvarme de forskellige aspekter af dig liv. Sådan kan du b.la. sørge for kulden ikke vinder over de forskellige områder af din hverdag:

  • Cykelturen til arbejde, til bageren eller om til en ven kan efterhånden blive ulidelige. Hænderne fryser fast til styret, kulden kravler ned i hals og lunger, og hvert et organ ryster af kulde. Du kan minimere disse ubehagelige følelser og gøre cykelturen hurtigere, og dermed mindre tid i kulden, med en elcykel. Elcyklen gør også andre aspekter af hverdagen nemmere og mere overkommelig – se mere på elcykelinfo.dk.

  • Opgradér din garderobe. Lad være med at trodse vinteren i shorts og sommerjakke. Du kommer helt sikkert til at fortryde det. Skaf tøj og overtøj, der kan holde kulden i skak, mens du bevæger dig imod din destination.

  • Hvis det føles som om kulden altid finder sin vej ind i din bolig, er det muligt, du har dårlig isolering. Du kan fikse dette med bedre isolering, der også sparer dig penge over tid og er bedre for klimaet.

powered by Typeform