Musthaves: Jakker du bare må eje

Musthaves: Jakker du bare må eje

Tykke og tynde, korte og lange, stramme og løse. Jakker kommer i alle afskygninger, og det kan måske være svært at finde hoved og hale i de mange modeller og materialer. Vil du gerne have en jakke til enhver lejlighed uden at være nødt til at tømme halvdelen af Magasins overtøjsafdeling? Så læs med her og opdag fire klassikere, som du bare ikke kan undvære, og som til sammen kan holde dig varm til alle livets begivenheder.

Denimjakke

Den kan være cool og afslappet, men også chik og feminin. En denimjakke kan styles på mange forskellige måde og er derfor et must i din garderobe. Jakken er virkelig populær disse dage og fås i forskellige pasformer, længder og farver. Den kan bruges uden på en sød kjole, når temperaturen daler på de sene sommeraftner og med en strik under, når efteråret ankommer. Denimjakkens alsidighed gør den tidløs, og der er ingen tvivl: den er kommet for at blive.

Læderjakke

En anden jakke, der skal hænge i skabet, er en læderjakke. Ligesom denimjakken fås den i forskellige modeller, så du kan finde den type, der passer bedst til dig. En helt klassisk læderjakke er til hverdag god til et par jeans og en hvid strik eller T-shirt. Hvis du ønsker et mere råt look, kan du style den med et par støvler, et par ripped jeans og en høj hestehale. Sørg for at vælge en læderjakke af god kvalitet, hvis du gerne vil have at den holder længe.

Trenchcoat

Trenchcoatens historie går mere end 100 år tilbage. Selvom der løbende er lavet små ændringer i designet, er den forblevet tæt på sit udgangspunkt, og derfor bliver den ved med at være en elegant klassiker. Snittet passer til både bukser og kjoler eller nederdele, hvilket gør perfekt til hverdag såvel som mere formelle arrangementer. De mest klassiske farver er sort og brune nuancer, men den fås også i stærkere farver som rød eller gul.

En god vinterjakke

Det er ikke ligefrem sæson for vinterjakker, så den står nok ikke øverst på listen over dine fremtidige køb. Ikke desto mindre er det vigtigt at have en god, varm vinterjakke, og det er en fordel at købe den allerede nu. Du kan nemlig spare en god sum penge på sidste sæsons jakker og frakker på internettet. Så hvis dit budget er lidt stramt, eller du bare ikke ønsker at bruge dyre domme på en vinterjakke, kan du altså købe den billigt uden for sæson.

powered by Typeform