Find den rigtige påklædning til din date

Find den rigtige påklædning til din date

For de flestes vedkommende betyder det meget at se godt ud når man skal på date. Hvis du føler dig godt tilpas i dit outfit, så vil selvtilliden også være der. Det er vigtigt at du hviler i dig selv, så du kan være den rigtige og bedste udgave af dig selv, når du skal lære et andet menneske at kende. Det nytter ikke noget at spille en anden, da det er din personlighed som din date skal falde for. Find det helt rigtige outfit, så du er klar til at tage på date.

Tænk over hvordan du ser ud på dine billeder 

Det er vigtigt at du har nogle gode billeder på din datingside, hvor du selv synes, at du ser godt ud. Billeder har en stor betydning for om andre falder for dig og har lyst til at tage på date. På hjemmesiden datingtjek.dk kan du lave en datingprofil og lægge gode billeder op af dig selv. Ifølge statistikker kan mange danskere godt finde på at købe nyt tøj og derefter få taget nogle nye billeder til deres profil. Hvis du føler dig godt tilpas i tøjet, så vil det også blive afspejlet i dine billeder. 

Køb tøj du føler dig godt tilpas i

Du skal altid købe tøj som du føler dig godt tilpas i og som du ved garanti kommer til at bruge flere gange. Udover et lækkert outfit, er det også nødvendigt med en jakke, der passer til. Afhængig af årstid kan en jakke være med til at peppe hele dit outfit op. Der er f.eks. ikke det som en læderjakke ikke kan gøre. Køb dit nye tøj i god tid, så du uden stress kan finde det helt rigtige til din date. 

Selvtillid betyder meget 

Du vil automatisk få en god, hyggelig og afslappet date hvis du føler dig godt tilpas. Din date vil med det samme kunne mærke om du hviler i dig selv og tager tingene som det kommer. Skab de rigtige rammer for daten, så I kan lære hinanden godt at kende.

powered by Typeform