Find den rette jakke til din date

Find den rette jakke til din date

Når man er single, skal man jo ud på en masse dates. Hvis man vil finde en fyr eller kvinde, skal man altså også ud på datingmarkedet. Men dating er aldrig helt nemt af rigtig mange grunde. Det er altid et kaos, og det er bestemt af en grund. Hvad skal man have på?

Din jakke siger meget om dig

Det lyder måske fjollet at sige, ens jakke siger meget om en. Men det gør den. Når man først møder hinanden på sådan en date, vil din jakke dække det tøj du har på, og derfor er det, det allerførste af din stil, man ser. Jakken dækker outfittet, så jakken er vigtig på en date, hvor man jo hurtigt skal danne et førstehåndsindtryk. Kom i gang med dating, nu når du endelig kan finde ud af, hvilken jakke du skal have på.

Hvis man nu har en afslappet jakke på, vil det være åbenlyst at tænke, du er en afslappet og rolig person, der ikke går alt for meget op i udseende. Har men en jakke i en lys og spændende farve på, kan man tænke du er glad, åben og frisk. Farver, stof, længe, størrelse, mærkevare eller ikke mærkevare, og mange andre faktorer kan faktisk sige overraskende meget om, hvem du er.

Find din rette jakke

Så for at finde den rette skal du finde en jakke, der viser din personlighed. Det kan være, du er cool, men på en pæn måde, eller at du er lidt af en rockertyper med en blødt spot for farven blå. Din personlighed vil ofte hænge sammen med, hvilken stil du har. Men du må gerne gå lidt over gevind uden selvfølgelig at være for meget, så dine kommende dates hurtigt kan lære, hvem du er.

powered by Typeform