Fantastiske jakker til sommeren

Fantastiske jakker til sommeren

Sommeren har nu efterhånden været over os i et par måneder, men den har ikke helt ramt med fuld styrke endnu. Derfor er der en god sandsynlighed for, at du endnu ikke har fået købt en sommerjakke. Jeg synes i hvert fald, at temperaturerne har været for ustabile til, at jeg har kunne tage en beslutning.

Men nu skal det være!

Jeg har fundet et par virkelig lækre jakker denne sæson, som alle meget gerne måtte hænge i mit skab.

Bomberjakken

Den første jakke, jeg har forelsket mig i, er denne skønne bomberjakke fra Stine Goya. Den er lille og let og dermed helt perfekt til de sommerdage, hvor temperaturen er lidt uforudsigelig, eller hvor du skal være ude hele aftenen. Jeg forestiller mig, at jakken passer perfekt til et par løstsiddende, højtaljede shorts i sort eller hvid, men den ville også gå fantastisk til et par sorte skinny jeans.

Guldmønstret gør den perfekt til både hverdag og fest, så her har du virkelig en jakke, du kan bruge til alt.

Kimono

Kimonoer er så småt på vej tilbage, og det ses også i jakkemoden. Disse to kimonojakker fra Agurk og Filippa K er blot to eksempler, og jeg må sige, at jeg virkelig er fan af denne trend. Kimonojakkerne er perfekt til de dage, hvor du lige skal have noget over armene, og de kan forvandle en sommerkjole til et outfit på nul komma fem.

Jeg er helt vild med modellen fra Agurk, men de lange ærmer fra Filippa K gør jakken mere alsidig, så du også kan bruge den på en kølig aften, eller når vinden er lidt for meget.

Frakkerne

Jaja, det er sommer, men derfor kan man jo godt bruge en frakke.

Jeg har fundet en skøn model fra Henrik Vibskov, som i mønstret minder meget om kimonojakken fra Agurk. Frakken er godt lang, og ser virkelig lækker og behagelig ud til de dage, hvor sommeren har glemt sig selv. Det bedste er, at den kan bruges et stykke ind i efteråret, så man kan skifte direkte over til vinterjakken.

Som kendere af den danske sommer, må vi dog også erkende, at ”sommer” nogle gange betyder ”regn”, så jeg har også taget en frisk regnjakke med, som kan live enhver regnvejrsdag op. Jeg tror ikke, den ender i min kurv, men det er fristende!

powered by Typeform