3 bud på den perfekte vinterjakke til dit barn

3 bud på den perfekte vinterjakke til dit barn

Vinteren kan være en kold tid her i landet, og derfor er det vigtigt at finde en god og varm vinterjakke. Hvis du har børn, skal du sørge for at finde den helt rigtige jakke. Der er flere forskellige ting, der skal være i orden, når man skal finde en god vinterjakke til sine børn. For det første skal jakken være varm. For det andet skal den gerne være vandafvisende eller vandtæt, da man aldrig kan vide, om der pludselig kommer regn eller sne. For det tredje skal det være god bevægelighed i jakken, så børnene kan rende og lege, alt det de lige vil. Hvis du vil se et stort udvalg i jakker til børn, kan du trykke her og find her.

Molo vinterjakke i et vildt mønster

Til pigerne kan man købe en flot jakke fra Mole med et flot mønster i pink. Jakken har et flot mønster, der bliver kaldt pink mountains, der altså er helt perfekt til alle pigerne. Mønsteret holdes i pink og røde nuancer, hvilket enhver pige vil være glad for at have på. Mønsteret er desuden prydet med flotte bjerge og fugle. Den smarte vinterjakke er ikke kun smart, den er også praktisk. Jakken har en smart aftagelig hætte, så man hurtigt kan tage hætten af og på igen. Den sættes på igen med velcro. Jakken er foret med et blødt for i fleece, som også giver god varme.

Hætten har desuden en elastikkant, der betyder, at den sidder godt på hovedet uden at falde af eller ned i hovedet. På forsiden af jakken lukkes den med lynlås. Lynlåsen er beskyttet bag en fold, som lukkes med trykknapper. Det betyder, at børnene er beskyttet ekstra godt mod vind og vejr. Der er flere synlige reflekser på jakken, så man kan blive set i om aftenen. Jakken har desuden en åndbarhed på 8.000 g. Fronten af jakken har nogle praktiske lommer. Der er desuden en stor lomme på højre side af jakken og en lidt mindre jakke på den venstre side.

Danefæ vinterjakke i pink

Til den rigtige prinsesse-pige, skal man selvfølgelig have en jakke i pink. Mange piger drømme om at have en god jakke i en flot pink farve. Her kan man købe en flot jakke fra Danfæ i et flot design. Denne smarte jakke er flot, men også praktisk. Jakken har en aftagelig hætte, så den nemt kan tages af og på. Hætten har desuden for i fleece, så den er god og varm. Den sættes på jakken igen med trykknapper.

Jakken er vindtæt og vandtæt og kan klare et vandsøjletryk på 2.000 mm. Jakken sidder godt til omkring håndleddene, så de ikke kravler op, men også så der ikke kommer kold vind ind til kroppen. Jakken lukkes med en lynlås og på fronten er prydet med smarte lommer. På lommerne sidder der to fine sløjfer. Jakken er foret med fleece, så børnene kan holde varmen i den.

Reima vinterjakke med blomster

Den flotte Mughvi model fra Reima er perfekt til alle små piger, der elsker pink og blomster. Jakken er prydet med et flot mønster i hvide og pink blomster. Ligesom mange andre vinterjakker har denne også en aftagelig hætte. Hætten sættes nemt på ved hjælp af trykknapper. På hætten er der desuden en flot pelskant, som også kan tages af efter behov. Denne kan nemt lynes af og på. Ærmerne på jakken kan strammes til med velcro, så der ikke kommer vind og vand ind. Jakken er vindtæt og vandtæt. Den har desuden reflekser, så barnet kan ses i trafikken.

powered by Typeform